Coldwell Banker România îl numește în funcția de CEO pe Bogdan Voica, fost angajat la NEPI Rockcastle, Skanska și JLL

Coldwell Banker România îl numește în funcția de CEO pe Bogdan Voica, fost angajat la NEPI Rockcastle, Skanska și JLL

FOTO: Bogdan Voica

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2018

Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România, l-a numit la conducere pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală și în regiune care a mai lucrat pentru compani precum Jones Lang LaSalle (JLL), John Taylor, Skanska Commercial Development sau NEPI Rockcastle.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, secția Finanțe – Bănci, și a Universității București (masterat Business Consulting). Înainte de începerea activității pe piața imobiliară, consultantul a activat în companii precum Bancpost sau Deloitte.

Cele mai scumpe mașini înmatriculate în 2017: 7 Ferrari, 3 Lamborghini, 3 Rolls Royce și un Cadillac. Românii au cumpărat peste 10.000 de autoturisme noi premium și de lux CITEȘTE ȘI Cele mai scumpe mașini înmatriculate în 2017: 7 Ferrari, 3 Lamborghini, 3 Rolls Royce și un Cadillac. Românii au cumpărat peste 10.000 de autoturisme noi premium și de lux

Coldwell Banker România a înregistrat în 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifră de afaceri cumulată de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active pe piața locală.

Coldwell Banker România este activă pe piața locală de 12 ani și este compania de consultanță imobiliară cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial,fiind managerul și agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidențiale din România, printre care Aviației Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park și Onix Park în București, Doppel Cristian, Sânpetru Residence și Transilvania Residence în Brașov și Belle Ville și Grand Hill Residence din Cluj – Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu peste 3.000 de birouri și are peste 86.000 de consultanți și brokeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
coldwell banker
bogdan voica
globalworth
nepi rockcastle