Distribuitorii Enel: Minimizăm opririle programate ale alimentării cu energie. Rugăm ca echipele noastre de intervenție să fie protejate

Distribuitorii Enel: Minimizăm opririle programate ale alimentării cu energie. Rugăm ca echipele noastre de intervenție să fie protejate
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2020

E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea, operatorii de distribuție a energiei electrice din grupul Enel, transmit că desfășoară în continuare activitățile tehnice și operative necesare pentru a asigura continuitatea distribuției de energie electrică în condiții de siguranță, în special pentru instituțiile critice, precum spitale și centre de carantină.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

"În același timp, au fost luate măsuri pentru a minimiza disconfortul clienților ca urmare a lucrărilor programate, acestea fiind reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, astfel încât să nu existe congestionări și să minimizăm impactul", se arată într-un comunicat al companiilor.

Pentru a consulta întreruperile programate și a lua măsurile necesare (rezerve de apă, planificarea activităților etc), clienții au la dispoziție pagina https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent.html. Harta este actualizată din 30 în 30 de minute, precizează sursa citată.

ULTIMA ORĂ BNR ședință de urgență - reduce rata dobânzii de politică monetară și va cumpăra titluri de stat în lei de pe piața secundară. Relaxare cantitativă în premieră CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ BNR ședință de urgență - reduce rata dobânzii de politică monetară și va cumpăra titluri de stat în lei de pe piața secundară. Relaxare cantitativă în premieră

"Reamintim că, în efortul de a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19 și de a proteja sănătatea clienților, angajaților și a comunităților deopotrivă, începând cu 16 martie, activitatea cu publicul a centrelor de relații cu clienții E-Distribuție a fost suspendată", mai menționează distribuitorii din grupul Enel.

În plus, E-Distribuție a luat și decizia de a opri activitatea de citire a contoarelor acolo unde acestea se află în interiorul locuințelor, urmând să efectueze citiri doar in cazul contoarelor amplasate în afara proprietăților.

"În contextul actual, când fiecare dintre noi poate lua câteva măsuri de prevenție pentru menținerea sănătății tuturor, este importantă de asemenea transparența, astfel încât să fim cu toții în siguranță. De aceea, conform informării autorităților din domeniul sănătății, rugăm clienții să anunțe eventuale suspiciuni de contaminare, către echipele care sunt chemate pentru intervenții neprogramate, pentru ca acestea să poată lua măsuri de protecție.. La rândul lor, echipele E-Distribuție care efectuează lucrări pe teren sunt instruite să ia toate măsurile necesare și sunt dotate cu echipament de siguranță (mască, ochelari, mănuși)", se mai precizează în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
echipe interventie enel
enel opriri energie electrica
enel avarii
distributie energie coronavirus