ELCEN are un nou Director General, care revine, practic, la conducere

ELCEN are un nou Director General, care revine, practic, la conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2023

Claudiu Crețu a fost numit de către Consiliul de Administrație al Electrocentrale București SA (ELCEN), cel mai mare producător de energie termică și electrică în cogenerare din România și din București, în funcția de Director General.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Claudiu Crețu a deținut din iulie 2021 până în prezent funcția de Director General al C.M. Termoenergetica București – operatorul sistemului de transport și distribuție a agentului termic din București și revine acum la conducerea ELCEN, după ce în perioada iulie 2017-iunie 2021 a exercitat funcția de Administrator Special al acestei societăți.

FOTO Un consilier de 28 de ani al lui Burduja, doctorand în securitate națională, a fost numit președinte la compania de stat prin care se vrea salvarea termocentralei Paroșeni CITEȘTE ȘI FOTO Un consilier de 28 de ani al lui Burduja, doctorand în securitate națională, a fost numit președinte la compania de stat prin care se vrea salvarea termocentralei Paroșeni

ELCEN este principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de termoficare din București (90%). Societatea asigură și 5,3% din energia electrică produsă la nivel național.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
claudiu crețu
elcen