Electrica anunță că Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de director executiv guvernanță corporativă

Electrica anunță că Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de director executiv guvernanță corporativă
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2019

Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de patru ani de director executiv guvernanță corporativă și M&A (fuziuni și achiziții - n.r.) în cadrul furnizorului și distribuitorului de energie Electrica, a anunțat compania.

Din august 2015, Alexandra Borislavschi a coordonat, în calitate de director executiv,  Direcția Strategie și Guvernanță Corporativă, iar începând cu data de 1 mai 2017 a ocupat funcția de director al Direcției Guvernanță Corporativă și M&A, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Alexandra s-a alăturat echipei Electrica în iunie 2013, ca director adjunct în Direcția Economică și Afaceri Corporatiste și, din februarie 2014, a ocupat funcția de Director de Guvernanță și Finanțe Corporative.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
EXCLUSIV Tranzacție: Ioan Niculae vinde combinatul chimic Viromet unui român cu afaceri în Italia, care deține și Giurgiu Port CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție: Ioan Niculae vinde combinatul chimic Viromet unui român cu afaceri în Italia, care deține și Giurgiu Port

”Cel mai important proiect pe care l-a gestionat a fost oferta publică primară inițială de 105% din capitalul social, în perioada octombrie 2013 - iulie 2014, care s-a încheiat cu succes prin listarea duală a Electrica pe Bursa de Valori București și pe London Stock Exchange, reprezentând cea mai mare ofertă publică din România până în acest moment”, arată compania într-un comunicat.

Grupul Electrica este unul din cei mai mari distribuitori și furnizori de energie electrică din România și activează și în sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori în Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pe piața de funizare a energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandra borislavschi
electrica