Electrica are de recuperat creanțe de 295,3 milioane lei de la o sucursală

Electrica are de recuperat creanțe de 295,3 milioane lei de la o sucursală
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2020

Electrica are de recuperat creanțe de 295,3 milioane lei de la una din sucursalele sale, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice „Transilvania Sud”, potrivit unui document transmis Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Datoriile vin de la împrumurile acordate de Electrica sucursalei sale în 2017 și 2018 pentru derularea programului de investiții, scrie News.ro.

Trump limitează accesul în SUA pentru cetățenii din Nigeria și alte cinci țări CITEȘTE ȘI Trump limitează accesul în SUA pentru cetățenii din Nigeria și alte cinci țări

De asemenea, Electrica a încheiat cu Societatea de Distributie a Energiei Electrice „Transilvania Sud” un act adițional la contractul de servicii semnat la 16 ianuarie 2019, act adițional în valoare de 5,7 milioane lei.

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională - cu  organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
creante
transilvania sud