Electrica Muntenia Nord vrea să-și modernizeze posturile de transformare ale rețelei de distribuție cu 35 milioane lei

Electrica Muntenia Nord vrea să-și modernizeze posturile de transformare ale rețelei de distribuție cu 35 milioane lei
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 26 iul 2016

Distribuitorul de energie electrică Electrica Muntenia Nord, parte a grupului Electrica SA, a scos la licitație un contract de modernizare a echipamentelor posturilor de transformare din cele 6 județe unde-și desfășoară activitatea, contract estimat la valoarea de 34,93 milioane lei plus TVA și cu termen de execuție de 8 luni de la data atribuirii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, contractul scos la licitație are ca obiect realizarea unor lucrări de modernizare a echipamentelor componente ale posturilor de transformare aeriene existente în cadrul instalațiilor sucursalelor din cadrul Electrica Distribuție Muntenia Nord.

În total, se are în vedere modernizarea a 595 de posturi de transformare, din care 169 în Prahova, 114 în Buzău, 108 în Brăila, 89 în Târgoviște, 87 în Galați și 28 în Vrancea.

Armata va plăti 30 mil. lei pentru servicii de reparație la rețeaua națională de comunicații CITEȘTE ȘI Armata va plăti 30 mil. lei pentru servicii de reparație la rețeaua națională de comunicații

Ofertele celor interesați trebuie trimise companiei până la finalul lunii august, iar termenul-limită de evaluare a acestora este 26 septembrie.

Pot participa la licitație doar firmele care au înregistrat în fiecare din ultimii 3 ani cifre de afaceri anuale cel puțin egale cu valoarea estimată a contractului, de 34,93 milioane lei. Valoarea garanției de participare este de 436.697 lei, potrivit anunțului de participare.

Electrica Distribuție Muntenia Nord distribuie energie electrică unui număr de circa 1,2 milioane de locuri de consum din cele 6 județe menționate mai sus. Compania a terminat anul trecut cu un profit net de 153,159 milioane lei, în creștere cu 9% față de 2014, și venituri totale de 798,559 milioane lei, în scădere ușoară (0,8%) comparativ cu anul anterior.

Prețul grâului rusesc scade din cauza producției mari din România și Ucraina CITEȘTE ȘI Prețul grâului rusesc scade din cauza producției mari din România și Ucraina

În 2015, Electrica Distribuție Muntenia Nord a avut cheltuieli pentru investiții de 141,566 milioane lei, cu 1,7% mai mari față de 2014.

Societatea este controlată de Electrica SA, cu 78% din acțiuni, restul capitalului fiind deținut de către Fondul Proprietatea.

În martie, negocierile dintre Electrica SA și Fondul Proprietatea pentru preluarea de către Electrica a participațiilor minoritare deținute de FP la filialele de distribuție Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Nord și Electrica Transilvania Sud, precum și la Electrica Furnizare, au eșuat din nou, cele două părți neînțelegându-se în continuare la preț.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica distributie muntenia nord
electrica sa
retea distributie energie electrica
distributie energie electrica
tarif distributie energie electrica
factura energie electrica