Ensys țintește afaceri de peste 20 milioane euro în sectorul sistemelor fotovoltaice, CEO: "Vrem să ieșim către piețele internaționale."

Ensys țintește afaceri de peste 20 milioane euro în sectorul sistemelor fotovoltaice, CEO: "Vrem să ieșim către piețele internaționale."
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2022

Tehnomir Energy, furnizor de soluții de sisteme fotovoltaice, cu sediul în Oradea, își schimbă denumirea în Ensys, iar odată cu noua transformare anunță planuri prin care să ajungă la proiecte în valoare totală de peste 20 de milioane de euro și să devină una din cele mai mari companii naționale de profil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
Raportul Pareto, primul studiu dedicat celui mai important segment din populație pentru business, devine disponibil public pe www.paretoreport.ro CITEȘTE ȘI Raportul Pareto, primul studiu dedicat celui mai important segment din populație pentru business, devine disponibil public pe www.paretoreport.ro

„În timp ce va continua liniile de business care au consolidat poziția Tehnomir, odată cu lansarea noii sale identități, Ensys va face un pas important către transformarea într-un jucător național. Avem în plan o dezvoltare accelerată a Ensys, inclusiv pe zona industrială, a parcurilor fotovoltaice și în același timp vrem să ieșim către piețele internaționale. Spre exemplu, România exporta energie regenerabilă în valoare de aproape 200 milioane de euro, în 2020, conform celor mai recente date disponibile, iar la nivel local puterea instalată era de 11,1 GW, din care 1,4 doar pe fotovoltaice. În contextul actual dificil de la nivel regional, ne bucurăm să avem alături de noi un partener care crede în oportunitățile din regiune, iar în locul riscurilor vede posibilitățile de creștere”, a declarat Octavian Crișan, CEO Ensys.

Prezentă de 10 ani pe piața din România, Ensys Energy are o experiență de 15 MW compusă din sisteme fotovoltaice tip industrial și rezidențial, echipe de montaj specializate și know-how în industria energiei regenerabile. Ensys a început o perioadă de dezvoltare accelerată în anul 2019, când legislația a fost favorabilă pentru investiții în fotovoltaice.

Compania importă sistemele fotovoltaice de la diverși furnizori din Europa si Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
ensys
sisteme fotovoltaice
roca investments