ULTIMA ORĂ FOTO Avarii masive în termoficarea bucureșteană, CET Grozăvești inundată

ULTIMA ORĂ FOTO Avarii masive în termoficarea bucureșteană, CET Grozăvești inundată
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

O avarie majoră s-a produs astăzi, în jurul orei 18:00, pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest, din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare.

Jerry Seinfeld consideră că \'\'s-a terminat cu industria cinematografică\'\' CITEȘTE ȘI Jerry Seinfeld consideră că ''s-a terminat cu industria cinematografică''

O a doua spărtură produsă în această seară pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală.

În acest moment, sala turbine din CET Grozăvești este inundată din cauza avariei, punând în pericol motoarele și echipamentele electrice″, spune compania.

 CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă

ELCEN precizează că se așteaptă remedierea avariilor de către echipele Termoenergetica, astfel încât ELCEN să poată disponibiliza echipamentele aferente funcționării.

În prezent, potrivit datelor Termoenergetica, sistemul centralizat de încălzire din Capitală funcționează la doar 60% din capacitate, 20,44% din imobilele racordate confruntându-se cu alimentare deficitară cu apă caldă, iar aproape 20% având alimentarea oprită.

viewscnt
Afla mai multe despre
avarie termoenergetica
avarie elcen
apă caldă bucurești