Evenimentele corporate cu componentă experiențială, motor de creștere accelerată pentru Complice.ro

Evenimentele corporate cu componentă experiențială, motor de creștere accelerată pentru Complice.ro

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2024

Complice.ro, curator și furnizor de experiențe pentru persoane fizice și companii, încheie primele 3 luni ale anului cu o cifră de afaceri dublă (+109%) față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dinamica pozitivă este atribuită atât evenimentelor cu componentă experiențială pentru companii, cât și creșterii semnificative a bazei de clienți individuali (+90%).

În perioada ianuarie-martie 2024, numărul total de comenzi a crescut cu circa 80%, iar valoarea medie a comenzii a ajuns la 288 euro față de 246 euro în aceeași perioadă a anului precedent.

CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech

Numărul de companii care au ales experiențele în strategia de recompensare, retenție și motivare a angajaților a crescut cu circa 20% în primele 3 luni ale anului, iar 80% dintre comenzi provin de la clienți recurenți. Cele mai multe solicitări au venit de la companii din domeniile IT, retail si industrii creative.

Cele mai alese experiențe atât de către clienții individuali, cât și corporate, sunt experiențele de driving cu adrenalină (karting, offroad pe circuit, driving virtual într-un simulator etc), ca și experiențele de tip gourmet (precum degustări private de vin la crame, de whiskey ori ateliere de bere craft, cine în locații inedite etc). 

viewscnt
Afla mai multe despre
complice.ro
oana pascu