A fost inaugurată prima casă de schimb valutar care cumpără și vinde Bitcoin în regim automatizat

A fost inaugurată prima casă de schimb valutar care cumpără și vinde Bitcoin în regim automatizat
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2019

LDV Bank a anunțat, vineri, inaugurarea primei case de schimb valutar care cumpără și vinde Bitcoin în regim automatizat.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

LDV Bank, un proiect al Globe Monnaie, este un exchange de criptomonede românesc, prezent pe piață din martie 2018, scrie News.ro.

Astfel, prin intermediul caselor de schimb valutar clasice, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poți cumpăra și vinde instant Bitcoin și Ethereum.

Consilierul economic de la Casa Albă: Reprezentanții Rezervei Federale fac parte din ”statul paralel”; banca centrală trebuie să reducă în continuare costurile de împrumut CITEȘTE ȘI Consilierul economic de la Casa Albă: Reprezentanții Rezervei Federale fac parte din ”statul paralel”; banca centrală trebuie să reducă în continuare costurile de împrumut

LDV Bank a lansat vineri primul Crypto Spot în București, în zona 13 Septembrie, în incinta Lucas Exchange, urmând ca în perioada următoare să fie deschise astfel de locații în multe alte puncte din țară.

”În zilele noastre facem plăți cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanță. Trimitem instant galerii întregi cu poze. Mergem cu mașina pe distanțe foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fără să înțelegem cu exactitate cum funcționează. Folosim beneficiile acestor tehnologii. La fel se întâmplă și cu blockchain și criptomonedele. Mulți oameni nu vor să se complice cu tehnologia din spate sau cu conturi pe platforme greoaie. Vor să cumpere simplu și rapid, cu cash, în siguranță, oricât (sau aproape oricât) și oricând doresc să facă acest lucru”, arată LDV Bank într-un comunicat.

Pentru asta, nu este nevoie de niciun cont făcut înainte, doar bani cash/crypto. De asemenea, tranzacțiile sunt făcute de un operator uman, mai arată comunicatul.

”Spre deosebire de ATM-uri, banii nu se introduc unul câte unul, lucru deranjant și obositor la sume mai mari, ci sunt numărați integral cu ajutorul mașinii de numărat bani”, mai informează comunicatul.

Crypto Spots by LDV Bank reprezintă o alternativă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau localbitcoins, iar clienții vor veni la ghișeu unde își vor face operațiunile ”în deplină siguranță”.

Mai mult, ”la Crypto Spots găsești oricând un plafon minim de 10.000 euro, în sumă echivalentă în lei”.

„Targetul nostru ca proceduri este ca userul/clientul să nu petreacă mai mult timp în casa de schimb decât la ATM”, a declarat Marius Morra, CEO LDV Bank.

De asemenea, majoritatea caselor de schimb valutar în care funcționează Crypto Spots by LDV Bank au program non-stop.

„Prin punerea la dispoziție a platformei noastre, adaptată nevoilor și stilului lor de lucru ca interfață și proceduri, îi ajutăm să intre în acest business aproape instant, să scutească timp și bani de la dezvoltarea propriilor platforme. A fost o adevărată provocare să dezvoltăm platforma în această direcție, o direcție neexploatată până în prezent. Ne așteptăm ca în curând casele de schimb valutar și alte tipuri de entități similare să intre agresiv pe piața de schimb a criptomonedelor și vor avea nevoie de un tool să facă asta” declară CTO-ul LDV Bank, Sabin Simionescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
ldv bank