Acțiunile Tesla cad la minimul ultimelor 10 luni. "Acum nu este momentul să aruncăm prosopul..."

Acțiunile Tesla cad la minimul ultimelor 10 luni. "Acum nu este momentul să aruncăm prosopul..."
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 13 mar 2024
Acțiunile Tesla și-au extins scăderea, la minimul ultimelor 10 luni, în condițiile în care un analist al Wells Fargo a redus ratingul acestora.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Tesla a înregistrat performanțe dezamăgitoare în UE și China în ultimele 12 luni, în timp ce afacerile din SUA au scăzut din al doilea trimestru, a remarcat Colin Langan de la Wells Fargo. Acesta și-a redus acum ratingul pentru acțiunile Tesla la "underweight" de la "equal weight".
Telegram a ajuns 900 de milioane de utilizatori și anticipează că va trece pe profit în maximum 1 an. Posibil IPO CITEȘTE ȘI Telegram a ajuns 900 de milioane de utilizatori și anticipează că va trece pe profit în maximum 1 an. Posibil IPO

"Acum nu este momentul să aruncăm prosopul pe Tesla... avem un nivel ridicat de certitudine la nivelurile actuale, în ciuda norilor negri care se formează", a scris Ives într-o notă adresată clienților.

Acțiunile Tesla scad cu 3,6%, în jurul celor mai scăzute niveluri înregistrate din mai 2023. Acțiunile au scăzut cu 28,6% de la începutul anului ștergând aproape 226 de miliarde de dolari din capitalizarea de piață a companiei.
FOTO Acțiunile Gabriel Resources se prăbușesc din nou, după procesul pierdut în fața României pentru Roșia Montană CITEȘTE ȘI FOTO Acțiunile Gabriel Resources se prăbușesc din nou, după procesul pierdut în fața României pentru Roșia Montană

Spre comparație, Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF DRIV a scăzut cu 0,7% în acest an, iar indicele S&P 500 SPX a câștigat 8,5%.

Doar 18 din cei 50 de analiști chestionați de FactSet care acoperă Tesla sunt optimiști, 23 sunt neutri, iar numărul celor care au o poziție negativă a crescut la 9, după ce Colin Langan de la Wells Fargo tocmai și-a redus ratingul la echivalentul de vânzare, potrivit FactSet.
viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
musk
actiuni tesla
wells fargo