Acțiunile Uber, pe cale să închidă la cel mai mare nivel din ultimii peste doi ani

Acțiunile Uber, pe cale să închidă la cel mai mare nivel din ultimii peste doi ani
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 7 nov 2023
Acțiunile Uber Technologies se îndreaptă spre cea mai mare închidere din ultimii peste doi ani, după ce compania a raportat rezultatele aferente celui de-al treilea trimestru.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
 
Acțiunile au crescut cu până 2,6%, tranzacționându-se la 49,4 dolari, fiind pe punctul să aibă cel mai mare preț de închidere din 6 iulie 2021, când au închis la 50,8 dolari. Acțiunile companiei au înregistrat opt zile consecutive de creștere, marcând cea mai lungă serie de câștiguri din 5 august 2022. 
Nuclearelectrica atribuie canadienilor contractul de jumătate miliard de euro pentru retehnologizarea unității 1 de la Cernavodă CITEȘTE ȘI Nuclearelectrica atribuie canadienilor contractul de jumătate miliard de euro pentru retehnologizarea unității 1 de la Cernavodă

Profitul trimestrial pe acțiune al Uber a depășit estimările, deși vânzările au ratat nivelul așteptat.

Compania speră că cererea puternică din timpul vacanțelor va crește profiturile mai mult decât se așteaptă analiștii, după ce modificările contabile au temerat creșterea între iulie și septembrie.
Măsura companiei de a schimba modul în care recunoaște o parte din venituri a afectat cu opt puncte procentuale creșterea la afacerile sale de ride-hailing și de livrare de mâncare.
 
Uber se confruntă cu o concurență dură din partea Lyft, care a redus tarifele pentru a câștiga clienți, în condițiile în care inflația stârnește îngrijorări cu privire la cererea de ride-share.
 
Totuși, directorul general Dara Khosrowshahi are un ton optimist: "Cererea consumatorilor pe platforma noastră rămâne sănătoasă, în timp ce intrăm în cea mai aglomerată perioadă a anului".

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber. actiuni
rezultate uber