ASF a respins numirea lui Jean-Jacques Pavot în funcția de director general adjunct al BRD Asigurări de Viață

ASF a respins numirea lui Jean-Jacques Pavot în funcția de director general adjunct al BRD Asigurări de Viață
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2016

Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a respins miercuri solicitarea societății BRD Asigurări de Viață. privind numirea lui Jean-Jacques Pavot în funcția de director general adjunct al societății, fără a preciza motivul deciziei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit ultimelor date ale ASF, BRD Asigurări de Viață, controlată de grupul francez Société Générale, este a cincea companie din România pe segmentul său de activitate, cu o cotă de 6,5% pe piața asigurărilor de viață la jumătatea acestui an, scrie News.ro.

În primul semestru, BRD Asigurări de Viață a înregistrat prime brute subscrise de 51,1 milioane lei.

Consiliul ASF a decis ”respingerea solicitării societății BRD Aasigurări de Viață privind aprobarea domnului Pavot Jean-Jacques Daniel în funcția de Director General Adjunct al acestei societăți”, a precizat autoritatea.

Respingerea unei propuneri pentru numirea unei persoane într-o funcție de top-management din mediul financiar este o decizie rară și, atunci când este luată, trebuie motivată.

În aceeași ședință, conducerea ASF a aprobat alte numiri în funcții de conducere la companii de asigurări sau de pensii.

EXCLUSIV ASF păsuiește City Insurance cu o lună pentru majorarea capitalului. Motivul? Nu e gata raportul de audit CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ASF păsuiește City Insurance cu o lună pentru majorarea capitalului. Motivul? Nu e gata raportul de audit

Potrivit contului său de LinkedIn, Jean Jacques Pavot este, din septembrie 2013, director tehnic al diviziei financiare a Société Générale Insurance România.

Anterior, francezul a deținut, timp de aproape trei ani, funcția de șef al departamentului actuarial internațional la sediul central al Société Générale Insurance, din Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
jean-jacques pavot