Asirom va prelua portofoliul de asigurări de la Aegon România

Asirom va prelua portofoliul de asigurări de la Aegon România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2024

Portofoliul de asigurări al sucursalei Aegon în România va fi transferat la Asirom Vienna Insurance Group, în urma achiziționării de către Vienna Insurance Group a companiilor Aegon din Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Asirom a primit pre-aprobarea acestui transfer de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ - LISTA Schimbări ale polițelor RCA, prețul va fi redus pentru unele categorii. Care sunt propunerile ASF CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ - LISTA Schimbări ale polițelor RCA, prețul va fi redus pentru unele categorii. Care sunt propunerile ASF

Aegon Asigurări România este o sucursală a Aegon Polonia (Aegon Towarzystwo Ubezpieczen Na Zycie SA), astfel că transferul portofoliului de asigurări este supus, de asemenea, aprobării Autorității de Supraveghere Financiară Poloneză (KNF). Transferul se va realiza cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu tradiție în industria asigurărilor din România. Compania are o rețea națională de 140 de agenții, 1.500 de agenți activi și numeroși parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din acest grup cu tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții. 

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom
aegon