Groupama și Eurolife FFH vor acoperi contul de asigurări de sănătate al Transelectrica. Contractul depășește 12 milioane lei

Groupama și Eurolife FFH vor acoperi contul de asigurări de sănătate al Transelectrica. Contractul depășește 12 milioane lei

Foto dreamstime.com

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 23 mai 2024

Eurolife FFH Asigurări Generale și Groupama Asigurări au câștigat o licitație organizată de Transelectrica în vederea achiziționării de servicii de asigurări de sănătate pentru toți angajații companiei naționale de transport al energiei electrice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Contractul de asigurare a fost încheiat pe 3 ani pentru suma de 12,493 milioane de lei, de la un estimat de 12,429 milioane de lei.

Potrivit caietului de sarcini, viitorul câștigător al procedurii de atribuire va furniza servicii suport cu access nelimitat la dispeceratul de asistență a asiguraților, servicii ambulatorii de specialitate clinică, servicii ambulatorii paraclinice, servicii spitalicești pentru afecțiuni acute și cronice, servicii de urgență prespitalicești și alte servicii medicale.

Mai multe detalii despre licitație AICI și AICI.

CONFIRMARE Mișcări pe piața RCA. Apare un nou jucător, controlat de fondatorul Superbet, care va începe să vândă polițe chiar de săptămâna viitoare. Sunt pregătite și primele oferte ale bulgarilor de la Dallbogg CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Mișcări pe piața RCA. Apare un nou jucător, controlat de fondatorul Superbet, care va începe să vândă polițe chiar de săptămâna viitoare. Sunt pregătite și primele oferte ale bulgarilor de la Dallbogg

Transelectrica este operatorul național de transport de energie electrică. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer.

Compania este controlată stat prin Secretariatul General al Guvernului, cu o participație de 58,7%.

Cu venituri de peste 4 miliarde de lei în 2023, Groupama este liderul pieței locale de asigurări și este controlată de grupul francez Groupama. Mai multe detalii AICI.

Eurolife FFH Asigurări Generale este o subsidiară a Eurolife FFH Insurance Group (Grecia) și a subscris în 2023 prime de 41,156 milioane de lei.

Mai multe detalii financiare AICI.

Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pieței de asigurări la nivel internațional.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurolife ffh
groupama
transelectrica
contract
atribuire