Românce promovate în conducerea unui broker internațional

Românce promovate în conducerea unui broker internațional
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 1 apr 2024

MediHelp International Broker de Asigurare, furnizor de asigurări de sănătate cu acoperire internațională, anunță două promovări semnificative în cadrul echipei sale de conducere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După o carieră de 20 de ani în cadrul MediHelp, Laura Afrăsine a fost promovată în funcția de vicepreședinte al companiei.

De asemenea, Alexandra Konrad va prelua funcția de country manager. Anterior, ea a fost unit manager. În noua poziție, Alexandra va fi responsabilă de coordonarea operațiunilor și dezvoltarea business-ului MediHelp la nivel național.

Ambasadoarea României în Bulgaria i-a întâmpinat cu lalele pe pasagerii primului zbor București-Sofia după aderarea la Schengen CITEȘTE ȘI Ambasadoarea României în Bulgaria i-a întâmpinat cu lalele pe pasagerii primului zbor București-Sofia după aderarea la Schengen

MediHelp International Broker de Asigurare a fost înființat în anul 2005 și este controlat de Shay Teitelbaum (cetățean israelian) - 38%, Sagit Shiran - 37% și BN - Business Navigation Limited (Cipru) - 25%, conform termene.ro.

Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp este furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

În 2022, veniturile din comisioane ale brokerului au atins 7,65 milioane de lei, iar profitul net s-a apropiat de un milion de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
medihelp
conducere
promovări