Deutsche Bank a înregistrat o pierdere netă de 1,9 miliarde euro în T4, din cauza costurilor litigiilor

Deutsche Bank a înregistrat o pierdere netă de 1,9 miliarde euro în T4, din cauza costurilor litigiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2017

Deutsche Bank a înregistrat în trimestrul patru o pierdere netă peste așteptările analiștilor, de 1,9 miliarde de euro, din cauza unor costuri pentru litigii de 1,6 miliarde de euro, la capătul unui nou an tumultuos marcat de procese, restructurarea unor afaceri și de factori economici adverși care au creat probleme băncilor europene, transmite Wall Street Journal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aceeași perioadă a anului 2015 cea mai mare bancă germană în funcție de active a consemnat o pierdere netă de 2,1 miliarde de euro, scrie News.ro.

Veniturile nete au urcat cu 6%, la 7,1 miliarde de euro, dar pe ansamblul anului 2016 veniturile au coborât cu 10%, la 30de miliarde de euro.

Analiștii anticipau o pierdere netă de 1,57 de miliarde de euro, potrivit datelor Deutsche Bank.

La nivelul anului 2016, Deutsche Bank a înregistrat o pierdere netă de 1,4 miliarde de euro, după un rezultat negativ de 6,8 miliarde de euro în 2015.

Facebook a obținut profit și venituri peste estimări în trimestrul patru și anticipează cheltuieli mai mari în 2017 CITEȘTE ȘI Facebook a obținut profit și venituri peste estimări în trimestrul patru și anticipează cheltuieli mai mari în 2017

Banca germană a convenit în ultimele două luni să plătească circa 8 miliarde de dolari pentru închiderea unora dintre cele mai grave investigații ale Departamentului de Justiție din SUA și ale autorităților de reglementare din Marea Britanie și New York, dar litigiile rămase încă nerezolvate îngrijorează investitorii.

Acțiunile Deutsche Bank au crescut în acest an cu peste 10%, fiind tranzacționate la circa 19 euro pe unitate, iar cotația a urcat de peste două ori de la un minim multianual atins în septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank