Bermas Suceava distribuie întreg profitului net obținut în 2023 sub formă de dividende

Bermas Suceava distribuie întreg profitului net obținut în 2023 sub formă de dividende

Sursa foto: Chris Brignell / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 apr 2024

Societatea care fabrică berile Suceava și Călimani acordă un dividend cu randament de 2,4%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Bermas Suceava (BRM) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație pentru distribuirea de dividende. Astfel, societatea are o rată de distribuție de 100% pentru profitul net de 1,15 milioane lei obținut în 2023 și, mai mult, va acorda dividende din rezervele constituite în anii anteriori în valoare de aproximativ 294.000 de lei.

Acționarii în care pachetul majoritar este deținut de Asociația Salariaților ar urma să primească, la data plății de 19 august, un dividend brut de 0,067 leiu/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 2,5600 lei/acțiune, acesta conferă acționarilor un randament de 2,41%.

TABEL Producția și vânzările trimestriale ale OMV Petrom - în scădere față de primele 3 luni ale anului trecut, în creștere față de cele din ultimul trimestru din 2023 CITEȘTE ȘI TABEL Producția și vânzările trimestriale ale OMV Petrom - în scădere față de primele 3 luni ale anului trecut, în creștere față de cele din ultimul trimestru din 2023

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor s-a aprobat un plafon de creditre de 1 milion de euro pentru realizarea obiectivelor de investiții, dar și împrumuturi de până la 16 milioane lei pentru finanțarea activităților curente.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava