Obligațiuni Life is Hard în valoare de 4,5 milioane lei vin astăzi la bursă

Obligațiuni Life is Hard în valoare de 4,5 milioane lei vin astăzi la bursă

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 16 feb 2022

Titlurile obligatare emise de  Life is Hard, companie de soluții software din Cluj-Napoca, vor intra la cota pieței AeRO în cursul zilei de astăzi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Listată pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare a Bursei de Valori București la sfârșitul anului 2015, compania Life is Hard (LIH) își aduce în ring emisiunea în valoare de 4,5 milioane lei scadentă în anul 2025 (LIH25) plasată către investitori în 2 etape în ultimul trimestru al anului trecut, prin intermediul BRK Financial Group.

Titlurile emise au o rată a dobânzii de 8% pe an și fondurile atrase vor fi utilizate pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare ale companiei.

VIDEO Cum poți să investești în „feisbucul lui Trump” inclusiv din România CITEȘTE ȘI VIDEO Cum poți să investești în „feisbucul lui Trump” inclusiv din România

Acționarii Life is Hard au adoptat în luna octombrie a anului trecut splitarea acțiunii în paralel fiind votat favorabil și un punct vizând mutarea acțiunilor sale pe piața reglementată.

Life is Hard – companie cu o cifră de afaceri consolidată estimată pentru anul 2021 de 30 milioane lei – îi are ca acționari principali pe Ioan Cătălin Chiș, cu o participație de 64%. La ultimul preț de pe piața AeRO de 4,36 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a societății se ridică la 59,78 milioane lei (12,09 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
life is hard
bursa
bvb