Saxo Bank introduce tranzacționarea forward pentru leul românesc

Saxo Bank introduce tranzacționarea forward pentru leul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2019

Saxo Bank introduce tranzacționarea forward pentru leul românesc, perechile valutare EURRON și USDRON fiind deja tranzactionabile pe platformele sale online.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Un contract forward este un contract la termen pentru o tranzacție având ca obiect furnizarea, în cantitate specificată, la o dată viitoare, stabilită în momentul încheierii contractului, prețul putând fi stabilit în avans sau la data respectivă.

Chirițoiu: Avizul pe capitalizarea CEC ar trebui să vină până la finele lunii. Tranzacția Eximbank-Banca Românească e în analiză avansată, să vedem însă dacă statul își mai păstrează intenția! CITEȘTE ȘI Chirițoiu: Avizul pe capitalizarea CEC ar trebui să vină până la finele lunii. Tranzacția Eximbank-Banca Românească e în analiză avansată, să vedem însă dacă statul își mai păstrează intenția!

Fondată în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi circa 1.500 de angajați în centrele financiare la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
tranzacționarea forward
leu
saxo bank