Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD: Borut Vujcic este noul director general

Schimbare la vârful filialei de leasing a BRD: Borut Vujcic este noul director general

Borut Vujcic

Oana Osman
Oana Osman
scris 19 mar 2018

BRD Sogelease IFN SA, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, are un nou director general. Borut Vujcic a preluat oficial funcția la începutul anului 2018, înlocuindu-l pe Jan Kotik.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Anterior acestei numiri, Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activitățile bancare și serviciile financiare internaționale ale Société Générale (2014 - 2017) și Director General adjunct la Société Générale Ghana (2011 - 2014).

Borut Vujcic lucrează în cadrul grupului francez Société Générale din anul 2004 și are o experiență de management de peste 23 de ani în domeniul bancar și în cel al serviciilor financiare. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcția de Director general al SKB Leasing (Slovenia).

OTP nu renunță la planul de extindere în România și ia în calcul alte achiziții după ce BNR i-a respins preluarea Băncii Românești CITEȘTE ȘI OTP nu renunță la planul de extindere în România și ia în calcul alte achiziții după ce BNR i-a respins preluarea Băncii Românești

“BRD Sogelease are obiective foarte ambițioase în privința creșterii și a rentabilității. Pentru  a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea  cooperării cu furnizorii locali și internaționali. Segmentele de clienți pe care ne vom  concentra sunt IMM-urile și agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăți partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru și digitalizarea  proceselor. Ne așteptăm ca sinergia dintre Sogelease și BRD să fie în continuare un  avantaj strategic și un generator important de creștere pentru noi”, a declarat Borut Vujcic.

Borut Vujcic a studiat la Karl Franzens Universität din Graz, Austria. Deține o diplomă de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra și a urmat câteva alte programe de formare profesională.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd sogelease
borut vujcic