Furnizorul de servicii de outsourcing Convergys se mută în ansamblul Openville Timișoara și își va mări echipa

Furnizorul de servicii de outsourcing Convergys se mută în ansamblul Openville Timișoara și își va mări echipa
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2018

Convergys, furnizor global de servicii de outsourcing, a semnat un contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 2.100 metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara, unde vor lucra 150 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Centrul Convergys din Timișoara a fost deschis în 2011 pentru a oferi servicii în limba germană, iar noile birouri, operaționale până la începutul verii, au capacitatea de a susține peste 500 de locuri de muncă, conform informării transmise.

Convergys, care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu, administrează operațiunile de servicii clienți pentru branduri majore de la nivel național și internațional și din industrii precum telecomunicații, retail, comerț electronic, turism și finanțe, operând în 58 de limbi, în 33 de țări, cu peste 130.000 de angajați.

Ikea: Vom deschide magazine în 3 orașe. Începerea construcției depinde de terenuri, dar și de susținerea autorităților pentru PUZ și autorizații CITEȘTE ȘI Ikea: Vom deschide magazine în 3 orașe. Începerea construcției depinde de terenuri, dar și de susținerea autorităților pentru PUZ și autorizații

Ansamblul Openville Timișoarav va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: 100.000 metri pătrați de birouri clasa A, o suprafață suplimentară de 47.000 metri pătrați de retail, un parc de 55.000 metri pătrați, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Până în prezent, în ansamblu au fost finalizați 31.000 metri pătrați de spații office (în UBC 1 și UBC 2). Alți 19.000 metri pătrați de birouri se află în construcție (în UBC 3), precum și 47.000 metri pătrați de spații noi de retail. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil cu funcțiune office (50.000 metri pătrați, UBC 0), precum și la parcarea subterană și pasajul auto subteran.

Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius și Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
openville timisoara
convergys