A doua generație de căști Apple de realitate mixtă ar putea avea patru modele

A doua generație de căști Apple de realitate mixtă ar putea avea patru modele
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 feb 2023

Apple nu a reușit, încă, să-și lanseze prima cască de MR, dar asta nu împiedică gigantul american să-și pună la punct strategia pe anii următori privind această gamă de produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Amânată deja de mai multe ori, lansarea primei căști Apple de MR ar putea avea, totuși, loc în 2023, însă, aceasta va fi doar primul dintr-o nouă serie de produse ale companiei americane.

Peste doar doi ani, Apple ar urmă să iasă deja pe piață cu o a doua generație de căști de MX, susține analistul chinez Ming-Chi Kuo.

VIDEO Xiaomi a lansat noile telefoane. Prețurile pentru România CITEȘTE ȘI VIDEO Xiaomi a lansat noile telefoane. Prețurile pentru România

A doua generație va fi compusă din nu mai puțin de patru căști. Două dintre acestea vor fi high-end, iar două vor fi low-end, urmând să existe diferențe clare de performanță și preț.

Asamblarea căștilor Apple din a doua generație va cădea în sarcina Foxconn și Luxcaseict, conform aceluiași analist.

Până atunci, Apple este așteptată să-și lanseze prima cască de realitate mixtă. Din informațiile vehiculate până acum pe surse, aceasta ar urma să fie un produs de top, superior celor care există în prezent pe piață, dar și foarte scump, cu prețuri cuprinse între 3.000 și 5.000 de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
realitate mixtă