Apple a lansat noi planuri de stocare pentru iCloud Plus

Apple a lansat noi planuri de stocare pentru iCloud Plus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2023

iCloud Plus are două noi opțiuni de stocare, cu 6TB și 12TB, care sunt disponibile, pentru abonamente pe măsură, și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

În cadrul evenimentului de prezentare a noilor iPhone-uri, Apple anunța două noi abonamente pentru iCloud Plus, care cresc semnificativ spațiul de stocare oferit. Acum, cu ocazia lansării iOS 17, cele două abonamente sunt disponibile.

iCloud Plus cu 6TB de stocare costă 150 de lei pe lună și este promovat de compania americană ca fiind ideal pentru fotografi și creatori de conținut.

Toate modelele iPhone 15 au baterii cu capacități mai mari CITEȘTE ȘI Toate modelele iPhone 15 au baterii cu capacități mai mari

Abonamentul cu cel mai cuprinzător spațiu de stocare, cel de 12TB, costă 300 de lei pe lună și este descris drept „cel mai mare abonament, pentru utilizatori avansați”.

Alături de noile abonamente, rămân valabile și cele trei planuri vechi, de 50GB (5 lei pe lună), 200GB (15 lei pe lună) și 2TB (50 de lei pe lună).

Abonamentele iCloud Plus includ, pe lângă spațiul de stocare online, o serie de funcții pentru protejarea intimității, precum Private Relay, care ascunde adresa de IP reală, și Hide My Email, care generează aliasuri pentru protejarea adresei reale de e-mail.

Apple a lansat noi planuri de stocare pentru iCloud Plus

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
icloud
stocare online