Apple anunță când va lansa primele laptopuri cu cipuri M3

Apple anunță când va lansa primele laptopuri cu cipuri M3
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 oct 2023

Primele laptopuri Apple cu noua generație de chipset-uri M3 vor intra pe piață la începutul anului viitor, nu anul acesta, cum se vehicula anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Apple va lansa o nouă serie de laptopuri MacBook Pro undeva la începutul anului viitor, cel târziu în primăvară, scrie Bloomberg, citând surse apropiate companiei.

Viitoarele laptopuri MacBook Pro vor fi și primele cu a treia generație a chipset-urilor dezvoltate intern de Apple, numite M3. Aceste laptopuri au trecut testele de validare și se apropie de producția în masă.

Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12 CITEȘTE ȘI Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12

La câteva luni distanță, Apple va lansa o nouă generația a seriei MacBook Air. Și acestea urmează să folosească noile cipuri M3.

Viitoarea serie MacBook Air se află cu câțiva pași în urma laptopurilor MacBook Pro pe scara dezvoltării, acestea fiind acum în faza testelor de inginerie.

Apple mai are în lucru și noi tablete iPad, însă, nu este clar când vor fi lansate acestea. Bloomberg scrie că lansarea noilor tablete nu va avea loc prea curând, în vreme ce alte surse susțin că acestea vor fi prezentate chiar săptămâna aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
laptopuri
tablete
macbook