Apple pregătește un nou mare eveniment. Este așteptat să vină cu versiuni noi ale iPad Pro și iPad Air

Apple pregătește un nou mare eveniment. Este așteptat să vină cu versiuni noi ale iPad Pro și iPad Air
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat compania, pe fondul informațiilor că va lansa versiunile reînnoite, de mult așteptate, ale iPad Pro și iPad Air, luna viitoare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania din Cupertino, California, nu a dezvăluit mai multe detalii despre evenimentul care va începe la ora 2 p.m. GMT, arată news.ro.

Un program informatic bazat pe inteligența artificială prezice demisia angajaților CITEȘTE ȘI Un program informatic bazat pe inteligența artificială prezice demisia angajaților

Bloomberg News a relatat în martie că furnizorii din străinătate ai Apple au intensificat producția noilor iPaduri și o lansare a fost planificată pentru începutul lunii mai.

Noile modele ar reprezenta prima revizuire de către Apple a acestei game din 2018.

 CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă

Potențiala lansare vine într-un moment în care vânzările de iPaduri au scăzut. Vânzările au scăzut cu 25%, până la 7,02 miliarde de dolari în primul trimestru, în timp ce cele ale iPhone, cel mai popular produs al său, au scăzut și ele.

Piața tabletelor este constrânsă pe măsură ce incertitudinea economică se profilează și consumatorii reduc cheltuielile neesențiale, dar Apple se așteaptă să combată scăderea cererii cu produse noi.

Rudolf Vizental, ROCA Investments: Va fi un an dificil și acest an 2024, dar mai bun decât anul trecut. Sunt industrii care nu vor mai fi la fel: industria auto, banking-ul, industria de IT CITEȘTE ȘI Rudolf Vizental, ROCA Investments: Va fi un an dificil și acest an 2024, dar mai bun decât anul trecut. Sunt industrii care nu vor mai fi la fel: industria auto, banking-ul, industria de IT

Vânzările de iPaduri ale Apple au contribuit cu doar 5,9% la vânzările nete totale ale companiei, de 119,58 miliarde de dolari, în primul trimestru încheiat pe 30 decembrie.

De asemenea, Apple urmează să organizeze Conferința Mondială a Dezvoltatorilor în perioada 10 – 14 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone