Elon Musk a găsit metoda pentru a scăpa de conturile false de pe X. O taxă ar putea fi introdusă pentru noii utilizatori

Elon Musk a găsit metoda pentru a scăpa de conturile false de pe X. O taxă ar putea fi introdusă pentru noii utilizatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2024

Elon Musk a găsit o metodă bănoasă pentru a scăpa de conturile false de pe rețeaua de socializare X. O taxă ar putea fi introdusă pentru noii utilizatori care vor să posteze sau să interacționeze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

X plănuiește să înceapă să perceapă tuturor noilor utilizatori o "mică taxă" pentru a interacționa cu postările, a declarat Elon Musk.

Focus 18 urcă Prima TV în audiențe CITEȘTE ȘI Focus 18 urcă Prima TV în audiențe

Răspunzând unui cont care a postat despre posibilele schimbări, șeful Tesla și Space X a declarat că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like și a răspunde este "singura modalitate" de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă, arată Antena 3.

Anul trecut, X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a lansat un program pilot în Noua Zeelandă și în Filipine, prin care noii utilizatori trebuiau să plătească un abonament de un dolar pe an pentru a avea acces la funcții cheie, notează PA Media.

Comentariile lui Musk sugerează că acest proces va fi acum introdus pe scară mai largă.

"Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacții este singura modalitate de a reduce atacul necruțător al roboților", a spus el.

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei, notează Mediafax.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false și a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârșitul anului 2022. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat de atunci că au observat o creștere a conținutului spam, în parte din cauza reducerilor substanțiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conținutului firmei.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
x