Google anunță mai multe funcții de AI pentru Workspace

Google anunță mai multe funcții de AI pentru Workspace
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 apr 2024

Aplicațiile din cadrul suitei Google Workspace primesc o serie de upgrade-uri cu ajutorul inteligenței artificiale, anunță gigantul american la Cloud Next 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Google spune că, prin acest update, va fi îmbunătățită funcționalitatea „Help me write” din Gmail, care va ajuta utilizatorii să trimită mai ușor e-mail-uri prin comenzi vocale.

Compania susține că 70% dintre utilizatorii săi business au ales să folosească versiunile generate de AI cu „Help me write”, afirmație menită să dea companiilor mai multă încredere în modelele lingvistice al companiei.

Google lansează o versiune îmbunătățită a rețelei Find My Device CITEȘTE ȘI Google lansează o versiune îmbunătățită a rețelei Find My Device

O altă facilitate, numită „instant polish” promite să transforme în mesaje gata de a fi trimite draft-uri neterminate.

Google Docs va dobândi o facilitate prin care pot fi centralizate informațiile din mai multe documente, într-unul nou, cu trimiteri către sursa informațiilor din documentele originale.

Pentru Google Sheet, compania promite o funcție care „face munca grea de formatare și organizare a datelor, cu un design elegant".

Dintre aplicațiile actualizate ale suitei nu putea lipsi Google Chat, care primește aportul Gemini pentru a rezuma conversații lungi și a răspunde la întrebări.

Ulterior, anul acesta, Google Chat va dobândi și o funcție de traducere automată cu ajutorul AI-ului.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
workspace