Google va lansa seria de smartphone-uri Pixel 3 în octombrie și va adopta cozorocul folosit de ceilalți producători

Google va lansa seria de smartphone-uri Pixel 3 în octombrie și va adopta cozorocul folosit de ceilalți producători
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2018

Google va lansa două noi smartphone-uri din seria Pixel în luna octombrie și cel puțin unul dintre acestea va avea cozoroc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Conform publicației americane Bloomberg, care citează surse anonime din interiorul Google, cele două smartphone-uri care vor fi prezentate în octombrie vor folosi aceeași strategie de vânzare din anii anteriori - vor fi disponibile pe site-ul oficial.

Asta înseamnă că, dacă Google nu face schimbări în lunile următoare, seria Pixel 3, ca și cele din anii anteriori, va avea o disponibilitate limitată, neputând fi achiziționate pe căi oficiale în România.

Sursele celor de la Bloomberg susțin că cel puțin unul din cele două telefoane, probabil modelul mai scump, Pixel 3 XL, va avea ecran cu cozoroc (segmentul decupat în partea superioară a ecranului).

VIDEO Oamenii de știință au creat prima cornee artificială CITEȘTE ȘI VIDEO Oamenii de știință au creat prima cornee artificială

Însă, spre deosebire de cozorocul de la iPhone X, Google va folosi un cozoroc mai puțin lat, dar mai înalt, care va coborî mai mult în ecran.

Cel de-al doilea model, Pixel 3, cel care în mod tradițional este și mai ieftin, se pare că va păstra designul modelului de anul trecut, adică ecranul va fi înconjurat de rame mai groase.

Google va folosi în continuare o singură cameră foto, ceea ce este surprinzător ținând cont că alți producători au ajuns deja la 3 camere. Telefoanele din seria Pixel au fost apreciate mereu pentru calitatea fotografiilor, demonstrând astfel că în spatele folosirii mai multor camere se ascunde mult marketing.

Un rol important în dezvoltarea noilor smartphone-uri îl va avea echipă pe care Google a cumpărat-o de la HTC anul trecut pentru 1,1 miliarde de dolari. Pentru asamblare, se pare că Google negociază în prezent cu cei de la Foxconn.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel
android