iPhone 13 Pro va avea 1TB

iPhone 13 Pro va avea 1TB
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 sep 2021

Cele mai scumpe modele ale viitoarei serii de iPhone vor oferi, pentru prima oară, o versiune cu 1TB spațiu de stocare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Versiunile Pro ale seriei de iPhone pe care Apple se pregătește să le prezinte oficial, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, vor avea, ca vârf de gamă, o variantă dotată cu spațiu de stocare de 1TB.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Este pentru prima oară când smartphone-urile companiei americane, criticată uneori tocmai pentru că nu suplimentează spațiul de stocare, oferă o astfel de opțiune. Este de așteptat ca Apple să ceară un preț foarte mare pentru telefoanele sale cu 1TB.

Astfel, versiunile Pro de iPhone 13 ar urma să ofere patru opțiuni în ceea ce privește spațiul de stocare: 128GB, 256GB, 512GB și 1TB.

În același timp și celelalte versiuni vor face un pas în față în ceea ce privește stocarea - se va renunța la versiunea de 64GB și se va adăuga o versiune de 512GB. Asta înseamnă că, în cazul modelelor iPhone 13 și iPhone 13 Mini, opțiunile de stocare ar urma să fie 128GB, 256GB și 512GB.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Apple este așteptată ca, alături de seria iPhone 13 și noua serie de Apple Watch, să prezinte a treia generație a căștilor AirPods. Aceasta ar urma să fie vândută în paralel cu varianta actuală,  care va beneficia de o reducere de preț.

Evenimentul în care Apple își ca prezenta cele mai noi produse, în frunte cu iPhone 13, va avea loc pe 14 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 13
stocare
smartphone