LG încearcă să monetizeze pandemia cu purificatoare de aer portabile

LG încearcă să monetizeze pandemia cu purificatoare de aer portabile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 aug 2020

Producătorul coreean LG a prezentat un purificator de aer portabil, care ia forma unei măști de protecție și se poartă, de asemenea, ca o mască.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
6 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

LG a anunțat PuriCare Wearable Air Purifier, un purificator de aer portabil care folosește două filtre înlocuibile de aer, asemenea purificatoarelor de apartament. Producătorul coreean spune că senzorii interni pot deosebi inspirația de expirație și ajută micile ventilatoare să regleze în concordanță fluxul de aer.

Întregul ansamblu folosește energia unei baterii de 820mAh. Conform celor de la LG, aceasta oferă o autonomie de 8 ore în modul econom sau 2 ore în cel mai eficient mod de filtrare.

Studiu Deloitte: companiile cheltuiesc mai puțin de 5% din venituri pe tehnologie CITEȘTE ȘI Studiu Deloitte: companiile cheltuiesc mai puțin de 5% din venituri pe tehnologie

În plină pandemie, se presupune că un utilizator al acestui produs va folosi numai modul eficient de filtrare. Spre deosebire de un smartphone, unde există diverse modalități pentru economisirea bateriei, aici utilizatorul nu poate spune: “las niște viruși să treacă, pentru că nu mai am suficientă baterie”

De aceea, o autonomie de doar 2 ore exclude din start posibilitatea purtării permanente.

După designul și momentul lansării, este clar că producătorul coreean vrea să promoveze produsul ca un mijloc de protecție împotriva COVID-19 și un înlocuitor mai eficient pentru măștile tradiționale.

LG încearcă să monetizeze pandemia cu purificatoare de aer portabile

Însă, celor de la LG le lipsesc certificările instituțiilor medicale de specialitate, fără de care purificatorul portabil nu poate fi promovat ca un mijloc protecție împotriva noului coronavirus. LG va trebui să obțină aceste certificări în fiecare țară în care vrea să comercializeze produsul.

Producătorul coreean nu a anunțat cât va costa PuriCare Wearable Air Purifier, ci s-a mulțumit să spună că va fi disponibil în anumite țări începând cu ultimul trimestru al anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
purificator de aer
masti de protectie