Microsoft lansează Teams Essentials

Microsoft lansează Teams Essentials
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 dec 2021

Suita de comunicare Teams are, acum, o versiune de sine stătătoare, dedicată micilor companii.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Microsoft anunță o nouă versiune contracost a suitei Teams, cu mai puține facilități incluse, dar și mai ieftină. Practic, Microsoft elimină funcții de care micile companii nu au mare nevoie, pentru a le atrage cu preț mai mic.

Teams Essentials costă 4 dolari per utilizator pe lună, ceea ce reprezintă un preț mai bun decât cea mai ieftină variantă de Microsoft 365 Business, care costă 5 dolari pe utilizator/lună, dar va fi scumpit în curând și va costa 6 dolari pe utilizator/lună.

Sute de mii de utilizatori au descărcat troieni bancari din Google Play CITEȘTE ȘI Sute de mii de utilizatori au descărcat troieni bancari din Google Play

Spre deosebire de Microsoft 365 Business Basic, care oferă 1TB spațiu de stocare în cloud, Teams Essentials aduce numai 10GB.

În plus, din Teams Essentials lipsesc instrumente precum aplicațiile office, funcțiile de înregistrare și transcriere a întâlnirilor, traducerea în timp real și altele.

Pentru 4 dolari pe lună, Teams Essentials încearcă să atragă micile companii cu funcții de bază ale comunicării, precum conferințe video de până la 30 de ore, grupuri de chat, file sharing și calendar.

Cu Teams Essentials, Microsoft încearcă să ofere o alternativă mai economică la Zoom Pro, care costă 15 dolari pe lună și vine cu doar 1GB stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
teams
comunicare
video
chat