Nintendo nu va scumpi consolele Switch

Nintendo nu va scumpi consolele Switch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 aug 2022

La doar câteva zile după ce Sony a scumpit PlayStation 5, Nintendo a anunțat că nu are planuri pentru creșterea prețurilor consolelor de jocuri Switch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

După ce Sony a anunțat scumpirea consolelor PlayStation 5, punând decizia pe seama inflației, presa a luat cu asalt rivalul Nintendo, încercând să afle dacă și când se va scumpi și Switch.

Oficialii Nintendo spun că nu există planuri privind o creștere de preț. Aceștia fac trimitere la o declarație din luna iunie a președintelui companiei, Shuntaro Furukawa, care a spus, la fel, că nu există planuri pentru scumpirea consolelor.

Apple pare că va folosi brandul „Reality” pentru prima sa cască de AR CITEȘTE ȘI Apple pare că va folosi brandul „Reality” pentru prima sa cască de AR

Asta nu înseamnă că o scumpire ulterioară este exclusă. Nintendo nu are acum planuri pentru creșterea prețurilor, însă, nici nu exclude o modificare a acestora la o dată ulterioară.

Sony, de cealaltă parte, a scumpit dejas consolele PlayStation în mai multe regiuni ale lumii. În Europa, PS5 se scumpește cu 10%, urmând ca versiunea cu disc Ultra HD Blu-ray să coste 550 de euro (de la 500 de euro), iar cea digitală să se scumpească de la 400 de euro la 450 de euro.

Înaintea Sony, Meta a scumpit cu 100 de dolari căștile Quest 2. Versiunea cu 128GB costă acum 400 de dolari, în vreme ce cea cu 256GB a ajuns la 500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
nintendo
console
jocuri
switch