Ochelarii inteligenți sunt următorii pe lista de lansări a Facebook

Ochelarii inteligenți sunt următorii pe lista de lansări a Facebook
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 iul 2021

Mark Zuckerberg spune că următoarea lansare de produs hardware a Facebook va aduce mult mediatizații ochelari inteligenți, la care compania americană lucrează de mai mulți ani.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Pentru a da o nouă motivație investitorilor, șeful Facebook, Mark Zuckerberg, a adus în discuție viitorii ochelari inteligenți ai companiei în cadrul conferinței trimestriale organizate cu ocazia anunțării rezultatelor financiare.

Conform CEO-ului Facebook, ochelarii inteligenți ai companiei vor fi lansați în cadrul următorului eveniment hardware pe care compania îl va organiza. Fără să spună exact când va avea loc lansarea, șeful Facebook a vrut să evidențieze apropierea lansării pe piață a ochelarilor.

Airbnb lansează un instrument de testare a conexiunilor wireless CITEȘTE ȘI Airbnb lansează un instrument de testare a conexiunilor wireless

Zuckerberg a mai spus, la fel de vag, că viitorii ochelari vor face “niște chestii foarte mișto”, de asemenea, fără a detalia.

Ce se știe despre acești ochelari este că Facebook lucrează împreună cu producătorul de ochelari Ray Ban, EssilorLuxottica. Se mai știe că ochelarii nu vor avea un ecran și nici funcții de realitate augmentată.

Pentru realitatea augmentată, Facebook are în lucru o altă pereche de ochelarii, care se află încă departe de a fi gata pentru piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
ochelari inteligenți
facebook