Razer Phone 2, lansat oficial în România

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 dec 2018

Producătorul de echipamente pentru gaming Razer anunță disponibilitatea în România a smartphone-ului Razer Phone 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Ca și celelalte produse ale companiei din Singapore, Razer Phone 2 este dedicat pasionaților de jocuri, în mod special de această dată celor care preferă jocurile de mobil.

Producătorul promite un sport de performanță de 30% față de primul telefon din serie, grație componentelor de flagship și a sistemului eficient de răcire, un proces important pentru procesele care necesită resurse importante, precum jocurile.

La baza noului smartphone Razer stă chipset-ul Snapdragon 845 și componenta grafică Adreno 630. Acestea sunt completate cu 8 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare ce poate fi suplimentat cu un card de memorie. Bateria are 4.000 mAh.

Facebook a dat acces mai multor mari companii la datele utilizatorilor săi, fără acceptul acestora CITEȘTE ȘI Facebook a dat acces mai multor mari companii la datele utilizatorilor săi, fără acceptul acestora

“Pasiunea jucătorilor din România merită să fie răsplătită de cel mai mare ecosistem de gaming din lume, care include, pe lângă Razer Phone 2, cele mai bune periferice și aplicații” a declarat Jan Horak, Director Asociat al Departamentului de Relații Publice în cadrul Razer.

Obiectivul principal al Razer pentru 2019 în România este de a extinde portofoliul de periferice și dispozitive disponibile din oferta partenerilor și de a introduce produsele nou-lansate în oferta locală mult mai rapid decât în trecut. Următorul pas în această direcție va fi realizat la începutul anului 2019, când gamerii vor putea achiziționa accesorii pentru Razer Phone 2, inclusiv o varietate de huse și încărcătoare wireless.

Razer Phone 2 este disponibil în oferta eMAG la prețul de 3.499,99 lei, urmând de la începutul anului viitor să apară și în oferta altor retaileri și a anumitor operatori de telefonie mobilă.

Razer Phone 2, lansat oficial în România

viewscnt
Afla mai multe despre
razer
smartphone
android
gaming