SII se extinde în România

SII se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2024

SII România, companie specializată în servicii și soluții IT, deschide al doilea birou regional, în Timișoara, după cel din Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Extinderea teritorială la nivel național reprezintă o etapă esențială pentru continuarea dezvoltării SII România și consolidarea centrului său de livrare distribuită (DDC).

Google întrerupe funcția de generare a imaginilor de inteligență artificială a Gemeni. Imagini istorice ”inexacte” CITEȘTE ȘI Google întrerupe funcția de generare a imaginilor de inteligență artificială a Gemeni. Imagini istorice ”inexacte”

Pentru a-și întări prezența la nivel regional, SII România mizează și pe dezvoltarea unor parteneriate puternice cu instituțiile de învățământ și camerele de comerț din Timișoara.

Deschiderea noului birou vine pe fondul succesului înregistrat de prima locație regională, deschisă în iunie 2023 la Iași, unde activează o echipă de peste 50 de ingineri software. Următoarea locație vizată pentru deschiderea unui nou birou este Cluj.

SII România este membră a SII Group, o companie franceză din domeniul tehnologiei.

Cu sediul central în București, SII România furnizează servicii de dezvoltare software și IT outsourcing, având circa 650 de angajați cu expertiză în 40 de tehnologii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sii românia
timisoara