The Digital innovation Hub in Transilvania și-a lansat noua identitate vizuală

The Digital innovation Hub in Transilvania și-a lansat noua identitate vizuală
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2023

Transilvania DIH, primul centru de inovare digitală din România, care acționează în Regiunea Nord-Vest, recunoscut ca operațional de către Comisia Europeană, devine The Digital Innovation Hub în Transilvania și își propune ca în următorii trei ani să educe și să susțină procesele de transformare digitală a sute de IMM-uri românești aflate la început de drum, a anunțat Bianca Muntean, fondator și coordonator al proiectului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Coordonatorul The Digital Innovation Hub în Transilvania (TDIHT) a prezentat noua identitate vizuală, parte a strategiei de brand și noii poziționări, un demers susținut de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu finanțare din partea Uniunii Europene, în cadrul Orizont 2020, dezvoltat de echipa de experți Brandocracy, coordonată de Anca Rarău.

The Digital Innovation Hub in Transilvania a lansat, recent, o nouă invitație antreprenorilor români și administrațiilor locale din regiunea Nord-Vest să aplice pentru a fi sprijiniți, de către specialiștii TDIHT, în procesele de digitalizare. ”În 6 iunie, am deschis cel de-al doilea apel de selecție a beneficiarilor, valabil până la data de 30 septembrie 2023, prin care se pot accesa servicii în valoare de până la 120.000 de euro. Deja, în cadrul primului apel, derulat la începutul acestui an, am selectat 28 de companii din Transilvania care vor beneficia de suportul nostru pentru a se dezvolta”, a spus Bianca Muntean.

The Digital Innovation Hub în Transilvania este un consorțiu regional format din 14 organizații, 6 parteneri și 8 parteneri asociați, care a fost creat în 2017 de principalii actori de inovare din regiunea de Nord-Vest a României.

TDIHT este parte din Rețeaua Europeană a Centrelor de Inovare Digitală (EDIH) și a accesat o finanțare din programul Europa Digitală și din partea guvernului României prin POCIDIF. 

viewscnt
Afla mai multe despre
the digital innovation hub in transilvania
bianca muntean