Trump Media, compania lui Donald Trump care deține rețeaua de socializare Truth Social, debutează la bursă

Trump Media, compania lui Donald Trump care deține rețeaua de socializare Truth Social, debutează la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2024

Trump Media, compania lui Donald Trump care deține rețeaua de socializare Truth Social, debutează astăzi la bursă, pe piața NASDAQ, transmite CNBC

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, care se va numi Trump Media & Technology Group Corp (TMTG), este rezultatul unei combinații dintre compania lui Trump și compania de tip fantomă Digital World Acquisition Corp, deja listată la bursă.

Ce țări au interzis TikTok și ce s-a întâmplat în cea mai mare parte dintre ele. Proiect în România CITEȘTE ȘI Ce țări au interzis TikTok și ce s-a întâmplat în cea mai mare parte dintre ele. Proiect în România

Majoritatea acționarilor DWAC au votat vineri pentru aprobarea fuziunii cu TMTG. Acea fuziune a fost încheiată luni, potrivit unui dosar la Comisia pentru bursă și valori mobiliare, scrie News.ro.

Trump deține cel puțin 58% din companie, o participație care valorează 3 miliarde de dolari sau mai mult, la prețul acțiunilor de luni.

Trump Media va continua să fie condusă de CEO-ul Devin Nunes și de actuala sa echipă de management, care a operat compania privată înainte ca aceasta să fuzioneze cu DWAC.

”Ca o companie publică, ne vom urmări cu pasiune viziunea de a construi o mișcare de revendicare a internetului de la cenzorii Big Tech. Vom continua să ne îndeplinim angajamentul față de americani de a servi drept port sigur pentru libera exprimare și de a face față armatei în continuă creștere a suprimătorilor de vorbire”, a spus Nunes într-un comunicat.

Fostul CEO al DWAC, Eric Swider, va deveni director al Trump Media.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump media
donald trump