VIDEO Apple a lansat două modele noi de MacBook Pro și o nouă generație de căști wireless AirPods

VIDEO Apple a lansat două modele noi de MacBook Pro și o nouă generație de căști wireless AirPods
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2021

Apple a lansat două modele noi de MacBook Pro, dotate cu procesoare noi Apple Silicon, o nouă generație de căști wireless AirPods și un serviciu de muzică pe bază de abonament cu 5 dolari pe lună, transmite Reuters.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Noile laptopuri MacBook Pro, cu ecrane de 14 inchi și 16 inchi, dispun de procesoare noi. Compania a eliminat de pe aceste modele funcția "Touch Bar", criticată de fanii Apple, și a reintrodus mai mulți conectori, inclusiv conectorul "MagSafe", care dispăruse în ultimii ani, nemulțumindu-i pe unii utilizatori, scrie News.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Prețul modelului de 14 inchi pornește de la 1.999 de dolari, iar cel al modelului de 16 inchi de la 2.499 de dolari. Ambele computere vor intra la vânzare săptămâna viitoare, potrivit Apple.

Noile procesoare ale Apple se numesc M1 Pro și M1 Max și au performanțe mai bune decât procesoarele M1 anterioare ale Apple, dar folosesc mai puțin energie decât procesoarele concurente produse de Intel și Advanced Micro Devices.

Directorul pentru procesoare al Apple, Johny Srouji, a spus că M1 Max folosește cu până la 100 de wați mai puțini decît alte procesoane high-end pentru laptopuri, ceea ce se transpune într-o durată de viață a bateriei mai bună.

”Este cel mai puternic procesor pe care l-am construit vreodată, a spus Srouji despre M1 Max.

Înainte de ziua de luni, cele mai puternice laptopuri ale Apple depindeau de procesoarele Intel.

Apple a introdus deja o primă generație de procesoanere M1 în unele MacBook-uri și desktop-uri Mac Mini și iMac.

În același timp, noile căști AirPods sunt rezistente la transpirație și la apă, putând fi utilizate în timpul antrenamentelor, și au unele funcții de sunet disponibile anterior la căștile high-end AirPods Pro, a afirmat Apple în timpul evenimentului de lansare.

Noile căști AirPods vor costa 179 de dolari, iar livrările vor începe săptămâna viitoare. Acestea vor putea fi comandate online în Statele Unite și în peste 26 de țări și regiuni, începând de luni. Căștile vor fi disponibile în magazine din 26 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods