WhatsApp se apropie de 1 miliard de utilizatori activi lunar

WhatsApp se apropie de 1 miliard de utilizatori activi lunar
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 5 sep 2015
 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Aplicația de mesagerie WhatsApp a atins pragul de 900 de milioane de utilizatori activi lunar, potrivit unui mesaj publicat de fondatorul aplicației, Jan Koum, pe pagina sa de Facebook, relatează presa internațională.
 
În 2014, când aplicația a fost cumpărată de Facebook pentru 19 miliarde de dolari, WhatsApp era folosită de doar 450 de milioane de persoane lunar, adică jumătate din numărul de utilizatori pe care îi are în prezent. Numai din aprilie încoace, WhatsApp a câștigat 100 de milioane de utilizatori.
 
Printre principalele aplicații concurente ale WhatsApp se numără WeChat, care are  549 milioane de utilizatori lunar,  și LINE, cu aproximativ 200 de milioane de utilizatori în fiecare lună, potrivit International Business Times.
 
Totodată, WhatsApp se află în competiție cu serviciul de mesagerie lansat chiar de compania-mamă, după ce Facebook Messenger a devenit o aplicație de sine stătătoare. În luna iunie, Facebook Messenger a avut 700 de milioane de utilizatori.
viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
mesagerie
facebook
utilizatori