LG va investi 25 de milioane de dolari în construcția unei fabrici de componente electrice auto lângă Detroit

LG va investi 25 de milioane de dolari în construcția unei fabrici de componente electrice auto lângă Detroit
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2017

LG Electronics va investi aproximativ 125 de milioane de dolari în construcția unei fabrici de componente destinată automobilelor electrice, într-o suburbie a orașului Detroit, compania sud-coreeană căutând noi surse de dezvoltare, pe fondul pierderilor diviziei de dispozitive mobile, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noua fabrică va produce elemenți de baterii pentru automobile electrice, ulterior urmând să se extindă și cu alte componente, arată news.ro.

LG Electronics a început să furnizeze componente pentru automobilul electric Chevrolet Bolt EV al General Motors anul trecut, produse în majoritate la fabrica sa din Coreea de Sud.

VIDEO Facebook va avea o secțiune dedicată conținutului video exclusiv CITEȘTE ȘI VIDEO Facebook va avea o secțiune dedicată conținutului video exclusiv

Pentru LG, fabrica din Michigan va fi prima sa unitate de producție de componente pentru vehicule din Statele Unite. Compania deține deja astfel de unități de producție în cinci țări, între care China, Vietnam și Brazilia.

Noua investiție, prin care LG va crea aproximativ 300 de locuri de muncă, are loc în contextul așteptărilor de dezvoltare rapidă a pieței vehiculelor electrice în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
fabrica