Acțiunile Trump Media au închis în creștere cu aproape 26%, marcând câștiguri pentru a doua zi consecutiv

Acțiunile Trump Media au închis în creștere cu aproape 26%, marcând câștiguri pentru a doua zi consecutiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2024

Prețul acțiunilor Trump Media, proprietara aplicației Truth Social, a încheiat tranzacțiile în urcare cu aproape 26%, consemnând creșteri puternice pentru a doua zi consecutiv, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acțiunile Trump Media au câștigat 6,79 USD pe acțiune, joi, pentru a închide la 33,19 USD, un câștig de 25,72%, scrie News.ro.

VIDEO Zuckerberg lansează un nou instrument pentru a concura cu ceilalți giganți din domeniul tehnologiei CITEȘTE ȘI VIDEO Zuckerberg lansează un nou instrument pentru a concura cu ceilalți giganți din domeniul tehnologiei

Peste 17,3 milioane de acțiuni ale Trump Media și-au schimbat proprietarii în timpul zilei, compania având o capitalizare bursieră de 4,5 miliarde de dolari.

Acțiunile Trump Media au închis miercuri în urcare cu peste 15%. Marile câștiguri vin după o scădere cu 20% a prețului acțiunilor față de săptămâna trecută, urmată de o scădere de 18% luni și o scădere de peste 14% marți.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump media
actiuni