Site concurent al lui Twitter, închis la doar un an și jumătate după lansarea în versiune beta

Site concurent al lui Twitter,  închis la doar un an și jumătate după lansarea în versiune beta
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2024

Post News, un site de microblogging apărut în zilele de după achiziția Twitter de către Elon Musk, va fi închis, la doar un an și jumătate după lansarea în versiune beta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Fondatorul Noam Bardin, anterior CEO al Waze, explică decizia prin faptul că serviciul nu crește suficient de repede pentru a deveni o afacere reală sau o platformă semnificativă.

VIDEO McDonald’s a instalat primul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți CITEȘTE ȘI VIDEO McDonald’s a instalat primul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți

„O afacere de consum, în esență, trebuie să demonstreze o adoptare rapidă de către consumatori și nu am reușit să găsim combinația potrivită de produse pentru a realiza acest lucru”, a spus Bardin. 

Post a fost susținut de Andreessen Horowitz, firmă de investiții din Silicon Valley, și Scott Galloway, profesor și comentator de tehnologie la NYU. Jurnalistul din Silicon Valley Kara Swisher a fost consilier al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
site