Negocieri pentru cumpărarea Alteryx cu 5 miliarde dolari

Negocieri pentru cumpărarea Alteryx cu 5 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2023

Un consorțiu de capital privat condus de Insight Partners și Clearlake Capital Group este în discuții avansate pentru a prelua compania de software de analiză a datelor Alteryx, pentru aproximativ 5 miliarde de dolari, inclusiv datoriile companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Insight și Clearlake sunt în discuții pentru a plăti mai mult de 50 de dolari pe acțiune în numerar pentru Alteryx, peste 65% față de prețul normal per titlu, conform Reuters.

CONFIRMARE Platforma de crowdlending Fagura - lansată în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Platforma de crowdlending Fagura - lansată în România

Negocierile nu sunt finale. Symphony Technology Group (STG), o altă firmă de capital privat, a concurat de asemenea pentru Alteryx și ar putea încă încerca să încheie o înțelegere.

Co-fondatorul și președintele executiv al Alteryx, Dean Stoecker, deține 11,5% din companie, dar o controlează prin acțiuni speciale care îi oferă 51% din puterea de vot a tuturor acțiunilor în circulație.

Alteryx, care a debutat pe bursă în 2017, are peste 8.300 de companii drept clienți, inclusiv Coca-Cola (KO.N), Vodafone (VOD.L), Walmart (WMT.N) și Ford Motor Company (F.N). ).

FOTO O nouă echipă managerială pentru Turism Felix. Au fost aduși manageri de lux CITEȘTE ȘI FOTO O nouă echipă managerială pentru Turism Felix. Au fost aduși manageri de lux

În ultimii ani, Alteryx a trecut la un model de afaceri axat pe abonament.

Insight, un investitor timpuriu în Alteryx, a păstrat un pachet de 1,5% din companie și este în consiliul său de administrație.

viewscnt
Afla mai multe despre
alteryx
negocieri