Delta Studio, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Delta Studio, Furnizor Oficial al Casei Regale a României
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 apr 2024

Data de 25 aprilie 2024 a marcat o nouă etapă în parcursul Delta Studio, una dintre cele mai cunoscute companii de design interior din țară. Companiei i-a fost acordată distincția de furnizor oficial al Casei Regale a României. Această onoare și recunoaștere, primită cu emoție și mândrie, este rezultatul încrederii acordate, construite în baza calității și excelenței ce reflectă produsele oferite de către companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Decizia de a acorda acest prestigios titlu de către Familia Regală, s-a bazat pe recomandările Comitetului Particular de Experți, în semn de apreciere pentru produsele care îmbogățesc și înnobilează spațiile publice de pe domeniul Regal Savârșin.

În discursul prin care Delta Studio a primit această distincție, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, prin Alteța Sa Regală, Principesa Elena, a transmis:

“Familia Regală apreciază calitatea excepțională a produselor oferite de Delta Studio, care aduc eleganță spațiilor în care trăim și lucrăm. În semn de recunoaștere și încredere, acordăm statutul de Furnizor al Casei Regale a României companiei Delta Studio, pentru produsele destinate amenajărilor interioare, pentru următorii 3 ani.”

În cadrul evenimentului, Arh. Iulian Arbănaș, Asociat și Director Comercial al Delta Studio, a declarat:

“Acest moment este de o importanță deosebită pentru noi și pentru întreaga echipă Delta Studio. Este o onoare să fim recunoscuți și să primim acest titlu, iar noi îl vom purta cu mândrie și responsabilitate. Ne dedicăm continuu în a oferi produse de cea mai înaltă calitate și servicii impecabile pentru a rămâne demni de încrederea și aprecierea Casei Regale a României.”

La finalul evenimentului, Alteța Sa Regală, Principesa Elena, a invitat toți membri societăților prezente la o recepție deosebită, în care i-a felicitat încă o dată și le-a oferit timp prețios și conversații valoroase.

“La nivel internațional, companiile cu un ADN pur românesc reprezintă o demonstrație a capacităților și competențelor antreprenoriale ale românilor, subliniind totodată potențialul țării în ceea ce privește afacerile. Din perspectivă internă, aceste companii joacă un rol crucial în generarea de creștere economică prin crearea de locuri de muncă și prin stimularea competiției pe piața internă.” completează Iulian Arbănaș.

Despre Delta Studio:

,,Desingul de interior bine făcut aduce valoare spațiilor în care trăim”. Acesta ar putea fi sloganul după care Delta Studio se ghidează de peste 25 de ani. Se află în topul societăților de profil, fiind prezentă cu showroom-uri în 6 orașe importante din România.

Delta Studio este un furnizor de top în domeniul amenajărilor interioare, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate, de la finisaje, la mobilier și accesorii, pentru a transforma orice spațiu într-unul elegant și confortabil. Cu o experiență vastă și o echipă dedicată, Delta Studio este recunoscut pentru excelența sa în design și servicii personalizate.

Asociația furnizorilor Casei Regale a României

Casă Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestății Sale Regelui ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială din anul 1900.
Astfel, acordarea Calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

După 1947 tradiția acordării acestui titlu a fost reînnodată în anul 2003, când pentru prima oară după 56 de ani, o companie românească primea titlul de “Furnizor al Casei Regale a Românie”, iar stema regală a devenit din anul 2014 Marca Înregistrată în toată Europa.

Lunar, celor 70 de Furnizori ai Casei Regale a României li se alătură Aspiranți la Titlu, precum și o mulțime de simpatizanți ai uneia dintre cele mai active și dinamice Case Regale europene.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
delta studio
design interior