Dezvoltatorii imobiliari iau locul băncilor și vând locuințe în rate cu plata la dezvoltator

Dezvoltatorii imobiliari iau locul băncilor și vând locuințe în rate cu plata la dezvoltator
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2016

Dezvoltatorul imobiliar israelian Tagor introduce sistemul de plată prin rate la dezvoltator pentru proiectul Adora Forest din Timișoara, ceea ce implică plata unui avans de 30% din valoarea apartamentului și rate egale pe o durată de până la șase ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De exemplu, pentru un apartament cu trei camere și suprafața construita de 90 metri pătrați, în valoare de 70.400 de euro, plus TVA, cumpărătorul trebuie să achite un avans de 21.120 de euro, plus TVA, și apoi rate lunare egale în valoare de 886 de euro, plus TVA, timp de șase ani, scrie News.ro.

„Aceasta este o opțiune pentru segmentul de clienți cu o situație financiară peste medie și care nu doresc să piardă timpul cu procedurile standard ale băncilor, având în vedere și faptul că băncile au înăsprit condițiile de creditare încă din primăvară”, a explicat directorul de marketing și vânzări  pentru proiectele rezidențiale dezvoltate de Tagor, Andreea Hamza.

Prima fază a proiectului Adora Forest a fost finalizată în urmă cu un an, livrând pe piață 107 de apartamente și garsoniere într-un bloc de 11 etaje, dintre care peste 70% au fost vîndute deja. Succesul fazei întâi a determinat Tagor sa înceapă dezvoltarea, la nivel de proiect, a celei de-a doua faze a complexului, care ar putea include, printre alte dotări moderne, și sistemul de încălzire în pardoseală.

Prețurile proprietăților în cea mai cunoscută stațiune montană a Americii se prăbușesc CITEȘTE ȘI Prețurile proprietăților în cea mai cunoscută stațiune montană a Americii se prăbușesc

„Vânzările merg foarte bine, Timișoara este un centru economic preferat de foarte mulți investitori care creează noi locuri de muncă bine plătite. Suntem convinși că noua opțiune de achiziție, prin rate la dezvoltator, va da un nou impuls vânzărilor”, spune să reprezentantul de vânzări în cadrul Hitch & Mosher, agenția exclusivă a proiectului Adora Forest,  Mihaela Matei.

Proiectele Adora, o investiție imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar și administratorului de proprietăți Tagor, au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, au continuat în 2014 și 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera din nordul Bucurestiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
tagor
adora forest