Dezvoltatorul Opus Land va investi peste 22 de milioane de euro în extinderea Cosmopolis

Dezvoltatorul Opus Land va investi peste 22 de milioane de euro în extinderea Cosmopolis
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2020

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development va investi peste 22 de milioane de euro în 2020 în continuarea dezvoltării ansamblului rezidențial Cosmopolis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, aproximativ 500 de noi apartamente și vile sunt programate spre livrare în acest an, la care se vor adăuga noi facilități, întregind astfel cea mai amplă listă de facilități existente într-un proiect rezidențial local. Cosmopolis va ajunge astfel la finalul anului la peste 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori, în urma unor investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro.

Închirierile de birouri în București au urcat. Livrările record și creșterea pieței pentru corporatiști. Serie de tranzacții World Class CITEȘTE ȘI Închirierile de birouri în București au urcat. Livrările record și creșterea pieței pentru corporatiști. Serie de tranzacții World Class

Vânzările în cadrul Cosmopolis au înregistrat în 2019 o majorare de 18% comparativ cu anul anterior, ajungând astfel la 550 de tranzacții. 

viewscnt
Afla mai multe despre
opus land
cosmopolis