EXCLUSIV FOTO Viorel Vișănescu, socrul cântăreței Betty Salam, intră în liga marilor dezvoltatori imobiliari

EXCLUSIV FOTO Viorel Vișănescu, socrul cântăreței Betty Salam, intră în liga marilor dezvoltatori imobiliari

Viorel Vișănescu alături de proiectul propus în Militari

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 17 mai 2024

Dezvoltatorul imobiliar Viorel Vișănescu pregătește un complex rezidențial cu peste 300 de apartamente, cel mai mare al său de până acum, lângă C.E.T. Vest, din cartierul bucureștean Militari, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. El planifică mai multe proiecte în Sectorul 6.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Terenul de circa 2 hectare pe care Vișănescu urmează să realizeze acest proiect a aparținut, în trecut, firmei Avangarde Grande Village, care dezvoltă proiectul rezidențial omonim din vecinătate.

EXCLUSIV FOTO Romeo Pomponiu, proprietarul magazinelor locale Steilmann, vrea locuințe în loc de birouri în proiectul pregătit în spatele metroului Pipera, după o înțelegere cu One United Properties CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Romeo Pomponiu, proprietarul magazinelor locale Steilmann, vrea locuințe în loc de birouri în proiectul pregătit în spatele metroului Pipera, după o înțelegere cu One United Properties

Fiul lui Viorel Vișănescu, Cătălin Vișănescu, a fost asociat, timp de aproximativ un an, cu dezvoltatorul imobiliar Ștefan Unchiașu în proiectul Avangarde Grande Village.

„Terenul este acum pe noua mea firmă: Ideal Dream House“, a declarat, pentru Profit.ro, Viorel Vișănescu. Potrivit acestuia, ansamblul urmează să cuprindă peste 300 de apartamente și va fi cel mai mare pe care l-a dezvoltat pe cont propriu până acum.

EXCLUSIV Familia de medici Ciubotaru, proprietara singurului spital de oftalmologie pediatrică din România, își plasează câștigurile în imobiliare prin achiziția clădirii de birouri în care funcționează un celebru restaurant CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Familia de medici Ciubotaru, proprietara singurului spital de oftalmologie pediatrică din România, își plasează câștigurile în imobiliare prin achiziția clădirii de birouri în care funcționează un celebru restaurant

„Mai am un proiect cu autorizație în Sectorul 6, cu 249 de apartamente, dar nu l-am început încă din lipsa bugetului. Anul acesta am proiecte începute, dar mai mici, de 60 de unități“, spune Vișănescu.

El se așteaptă să înceapă anul viitor cele două proiecte mai mari planificate în Sectorul 6.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Hagag anulează brusc achiziția celebrului hotel Rex din Mamaia CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Hagag anulează brusc achiziția celebrului hotel Rex din Mamaia

Proiectul de lângă C.E.T. Vest propune două blocuri. Unul sub formă de L cu două subsoluri, parter și 10 etaje și altul în trepte cu 4, 6, respectiv 8 etaje. Suprafața desfășurată a întregului ansamblu este calculată la 26.500 de metri pătrați, echivalentul a peste 300 de apartamente.


Viorel Vișănescu și fiul său, Cătălin Vișănescu, au gestionat clubul de manele și restaurantul La Mia Musica din complexul studențesc Regie, închise în 2020.

Cătălin Vișănescu este soțul cântăreței Alexandra Beatrice Stoian (Betty Salam), fiica lui Florin Stoian, artistul cunoscut sub numele de scenă Florin Salam.

EXCLUSIV FOTO Primăria Sector 4 expropriază terenul unui proiect rezidențial cu peste 280 de apartamente. Dezvoltatorul imobiliar apelează la instanță pentru a-și recupera banii. Mesajul primarului: Înregistrăm o premieră CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Primăria Sector 4 expropriază terenul unui proiect rezidențial cu peste 280 de apartamente. Dezvoltatorul imobiliar apelează la instanță pentru a-și recupera banii. Mesajul primarului: Înregistrăm o premieră

Aproximativ 17.500 de case și apartamente ar putea fi livrate de către investitori în acest  an în București și împrejurimi, ceea ce s-ar traduce printr-o scădere de 16,5% a ofertei noi, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță imobiliară SVN Romania.

Puțin peste 21.000 de noi locuințe au fost livrate în București și Ilfov în 2023, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, în scădere cu 1,3% comparativ cu rezultatul înregistrat în 2022.

Infografic realizat de Alexandru Urzică
viewscnt
Afla mai multe despre
viorel visanescu
betty salam
florin salam