Licitație de până la 300 milioane euro pentru lucrări de construcție la Primăria Cluj-Napoca

Licitație de până la 300 milioane euro pentru lucrări de construcție la Primăria Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2019

Primăria municipiului Cluj-Napoca a lansat o licitație de până la 1,426 miliarde lei (300 milioane euro) pentru concesionarea unor lucrări de construcție, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Contractul vizează ”concesionarea lucrărilor pentru realizarea și exploatarea unor imobile cu funcțiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”, potrivit News.ro.

Valoarea contractului este estimată între 350 milioane lei și 1,426 miliarde lei.

Arhitecții cer viitorilor europarlamentari promovarea calității și durabilității construcțiilor CITEȘTE ȘI Arhitecții cer viitorilor europarlamentari promovarea calității și durabilității construcțiilor

Ofertanții pot opta fie pentru o investiție cu destinația hotel de minimum 200 camere, clasificare 4 stele, fie pentru o clădire de birouri și servicii conexe, minimum clasa A, cu respectarea cerințelor din caietul de sarcini.

Pentru ofertanții care optează pentru investiție hotel 4 stele, se cere o cifră de afaceri medie de minimum 14 milioane euro în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

Pentru ofertanții care optează pentru investiție clădire birouri sau funcțiuni mixte, este nevoie de minimum 3,4 milioane euro cifră anuală medie în ultimii trei ani în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

FOTO Unitatea militară unde a fost executat Ceaușescu, transformată în mall. Lucrările au început CITEȘTE ȘI FOTO Unitatea militară unde a fost executat Ceaușescu, transformată în mall. Lucrările au început

”Ofertantul va face dovada că a dus la bun sfârșit în ultimii 3 ani, calculați de la data limită de depunere a ofertelor, servicii similare din punct de vedere al complexității și/sau utilității”, se arată în anunț.

 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
licitatie
contract
concesionare
lucrari
constructii
primaria
cluj