Numărul imobilelor vândute la nivelul întregii țări scade

Numărul imobilelor vândute la nivelul întregii țări scade
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2019

Numărul imobilelor vândute în ianuarie 2019 la nivelul întregii țării a fost de 30.733, cu 5.457 mai puține față de luna decembrie 2018, conform datelor publicate miercuri de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivel național, în luna ianuarie a acestui an este cu 8.749 mai mic față de perioada similară a anului trecut, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Țiriac a invocat \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Țiriac a invocat "drepturile omului" pentru a cere BNR daune morale de 2 milioane euro deoarece nu mai poate organiza turnee de tenis pe Arenele din Cotroceni

Cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în luna ianuarie 2019, în București - 5.395, Ilfov - 2.623 și Timiș - 1.736. Județele cu cele mai puține imobile vândute sunt Sălaj - 173, Olt - 131 și Tulcea - 42.

viewscnt
Afla mai multe despre
ancpi
imobile vandute